Orange Strips na Radio BBC-u Wales

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zahvaljujuci svojoj pjesmi "Phone Cardiff", labinska grupa The Orange Strips postala je zanimljiva medijima u Walesu, buduci da se u nazivu spominje glavni grad Walesa.

O njima su prvo pisali portal walesmedia.com i novine Western Mail i South Wales Echo, što je zaintrigiralo i Radio BBC Wales, pa su pozvali pjevaca labinskog benda Valdeta Lubotenija u emisiju "Jamie & Louise" gdje je dao telefonski intervju, a predstavljena je i pjesma "Phone Cardiff".

- Dok neki ljudi maštaju o New Yorku ili Parizu, ja sam oduvijek maštao o Cardiffu, rekao im je Luboteni, priznavši da nikad nije bio u Cardiffu, iako su dva puta imali priliku za to, na turnejama, no nisu imali dovoljno vremena.

Voditelja je zanimalo i za koga ce Luboteni navijati u predstojecoj prijateljskoj nogometnoj utakmici izmedu Hrvatske i Walesa, a pjevac The Orange Stripsa usput je malo ispricao i o povijesti benda.

Kao što je objasnio, "Phone Cardiff" je prije svega ljubavna pjesma. Na kraju intervjua voditelj emisije poželio je bendu da postanu velike zvijezde u Ujedinjenom Kraljevstvu te da im obavezno budu gosti u emisiji ako ikada navrate u Wales.


Podijeli: Facebook Twiter