Orahovica: Upucao bivšu djevojku i njezinog dečka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Muškarac koji je sinoć hicima iz pištolja teško ranio svoju bivšu djevojku i njezinog dečka u automobilu na cesti između Orahovice i Feričanaca, a potom pobjegao, više ne prijeti stanovnicima toga kraja, potvrdili su jutros u policiji.

Kako se neslužbeno doznaje, zločin se dogodio sinoć oko 20 sati. Muškarac je iz zasjede pokušao ubiti svoju bivšu djevojku i njezinog sadašnjeg dečka. Zaustavio je automobil kojim su se vozili te pucao u oboje. Djevojka je zadobila pet prostrijelnih rana u predjelu glave, ruke i nadlaktice, a mladić je ranjen u nadlakticu. Oboje su nakon obrade u našičkoj bolnici upućeni u osječku bolnicu.

Nakon zločina počinitelj se dao u bijeg, pa je policija sinoć blokirala orahovačko područje. O tijeku akcije danas ne iznose podatke, samo potvrđuju da počinitelj zločina više nije sigurnosna prijetnja.

Mladić koji je pokušao ubiti svoju bivšu djevojku izvršio samoubojstvo
Mladić G. B. iz Krunoslavlja kod Donjeg Miholjca, koji je iz zasjede teške ranio svoju bivšu djevojku i njezina mladića, izvršio je samoubojstvo u dvorištu svoga doma, doznaje se iz Državnog centra 112 Osijek. Iz osječkoga DC-a 112 navode kako su dojavu da je G. B. izvršio suicid dobili od osječke policije. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter