Optimizam zeleno-žutih uoči ogleda u Sigetu

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Poraz u prvom, remi u drugom, nastavak niza trebao bi donijeti pobjedu u trećem kolu. Tome se nadaju i u redovima nogometaša Istre 1961 koje danas, s početkom u 20.15 sati, očekuje gostovanje u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca, povratnika u elitni razred domaćeg nogometa. Odlično izdanje protiv Splita, naročito u prvih 45 minuta, prebrisalo je blijedu partiju s otvaranja sezone na Kantridi i ulilo dodatni optimizam u zeleno-žutu svlačionicu, Treneru Igoru Pamiću osmijeh ne silazi s lica. Mogli smo se u to uvjeriti i na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

- Prvi put na našoj presici vidim više novinarki nego novinara i uvjeren sam da će nam to donijeti sreću, rekao je umjesto uvoda Igor Pamić, trener Istre 1961, kojem dobro raspoloženje ne mogu pokvariti ni najave koje stižu iz Zagreba da danas tri boda sigurno ostaju u Sigetu. - Jako mi je drago zbog njih ako će to biti tako, da će oni bez problema stići do bodova. No, svjedoci smo da su i naši dragi gosti iz Splita isto tako najavljivali sigurnu pobjedu, pa su na kraju ostali kratkih rukava, a trebali su ostati i bez tog jednog boda.

Poput Istre 1961, i nogometaši Hrvatskog dragovoljca nakon dva odigrana kola na svom kontu imaju jedan bod. No, razlika je da su oni na svom travnjaku upisali poraz, nakon čega su do boda stigli u Koprivnici i tako donekle opovrgnuli predviđanja po kojima su najveći kandidat za poziciju "fenjeraša".

- Uvijek kažem da su te prognoze nezahvalne, pogotovo na početku prvenstva, jer ipak treba proći neko vrijeme da se spozna pravo stanje stvari, istaknuo je Paminjo. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter