Optimizam pred ogled s Dinamom

Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Pulskim nogometašima slijedi šest utakmica u zgusnutom rasporedu. Tjedan treninga u Štinjanu napunio je akumulatore pulskim igračima. I ne samo njima. Iznimno raspoložen bio je jučer i trener Igor Pamić.

- Imam pravo biti raspoložen nakon tjedna napornih treninga. Moji su igrači radili vrhunski, većinom dva puta dnevno i zato s optimizmom dočekujemo predstojeće susrete do kraja polusezone. Njihov rad na treninzima, njihovo ponašanje i zalaganje su mi ulili optimizam. Bili su čudesni i zato jedva čekam da počnu utakmice. Sad ćemo prvo spustiti intenzitet treninga da budu posve spremni, jer kad krenu utakmice više neće biti vremena za treninge. Nakon Dinama ćemo imati još malo vremena, a potom ćemo izmjenjivati autobus, karantenu i utakmice, rekao je trener Istre 1961.

Pored dobrog rada na treninzima uzroci trenerovog raspoloženja su i dosadašnji rezultati, ali i oni koje bi "zeleno-žuti" mogli dohvatiti do prvenstvene stanke.

- Dosad smo napravili puno, više nego što je velika većina očekivala od ove momčadi, ali mi se nećemo time zadovoljiti. Idemo izvući maksimum. Uostalom, zašto ne? Idemo izboriti polufinale Kupa Hrvatske i značajnije poboljšati bodovni učinak. Svjesni smo da u posljednjim utakmicama nismo bili pravi, jer tvrdim da mi možemo bolje od toga.

Hrabre riječi trenera pred kojim je raspored kakav ne biste poželjeli niti neprijatelju. Jer u prvenstvu slijede ogledi s Dinamom, Zadrom, Rijekom i Splitom. Za početak, kao predjelo, iduće subote na "Drosinu" stižu "modri", bezopasni poput lavića u Europi, ali zato goropadni poput lava u HNL-u. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter