Optical Express: Besplatno saznajte sve o laserskoj korekciji vida

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu, 16. lipnja 2012., u Umag dolazi dr. Dean Šaric, refrakcijski kirurg Optical Expressa, kako bi odgovorio na sva pitanja onih koji razmišljaju o laserskoj korekciji vida.

Buduci da se u Hrvatskoj još ne zna mnogo o ovom zahvatu, potencijalni pacijenti cesto se susrecu s mnogim pitanjima i sumnjama, a nemaju vremena ni mogucnosti putovati u Zagreb po odgovore. Upravo zato specijalisti iz klinike Optical Express omogucili su svima da dodu na besplatno predavanje dr. Šarica i dobiju odgovore na sva pitanja. Predavanje ce se održati u hotelu Melia Coral, s pocetkom u 17:00 sati.

Dr. Šaric korigirao je vid mnogim poznatim sportašima kao što su Goran Ivaniševic i Ivana Brkljacic, te osobama iz javnog života Renati Sopek, Ivi Jerkovic i drugima. Pridružite mu se na besplatnom informativnom predavanju gdje cete na jednostavan nacin saznati tko je kandidat za lasersku korekciju vida i kako izgleda taj zahvat koji je promijenio život na bolje vec milijunima ljudi diljem svijeta.

Optical Express je vodeca europska grupa za lasersku korekciju vida s više od 200 centara u Europi. Kirurzi grupe su obavili više od milijun zahvata. Optical Express jedini u regiji koristi CustomVue i IntraLase tehnologiju, jedinu koju NATO I NASA odobravaju za korekciju vida vojnih pilota i astronauta.

Za sve informacije i prijave nazovite na broj telefona 01/4860-644.

Optical Express trenutno ima i akciju od 50% popusta na sve metode laserske korekcije vida, pa je ovo prilika da donesete odluku o kojoj možda vec dugo razmišljate!


Podijeli: Facebook Twiter