Opremanje igrališta Škole za odgoj i obrazovanje

Detalj s prošlogodišnjeg koncerta (M. ANGELINI)
Detalj s prošlogodišnjeg koncerta (M. ANGELINI)

Inner Wheel Klub Pula organizira 16. dobrotvorni koncert u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova, koji će se održati u srijedu 3. lipnja, s početkom u 20 sati, u Domu hrvatskih branitelja. Cijena ulaznice za koncert koji će za ovu dobrotvornu akciju prirediti učenici i profesori Glazbene škole bit će 30 kuna.

Prikupljena sredstva ove će godine donirati pulskoj Školi za odgoj i obrazovanje. Naime, kako doznajemo iz Inner Wheela, međunarodne organizacije žena zasnovane na dobročinstvu, prijateljstvu i razumijevanju, namjera je nabaviti igrala kojima će se opremiti igralište u školskom dvorištu. Kažu kako su prepoznali potrebu te žele pomoći djeci koja pohađaju ovu školu, uz omogućavanje kvalitetnijih uvjeta za igru i zabavu.

Prošlogodišnjim je sredstvima nabavljena dizalica za spuštanje u more osoba s posebnim potrebama, odnosno članova Udruge cerebralne paralize Istarske županije. Prethodnih su godina prihodi od koncerta donirani Domu za brigu o starijim osobama u Gupčevoj, Dječjem domu Ruže Petrović Pula, Dnevnom centru za radnu terapiju i rehabilitaciju, Školi za odgoj i obrazovanje, Down syndrom centru Pula, Sigurnoj kući Istra, Dječjem odjelu pulske Opće bolnice, Glazbenoj školi I. M. Ronjgova, Odjelu za hematologiju i onkologiju, Odjelu za neurologiju Opće bolnice, Volonterskom timu za palijativnu skrb Lige protiv raka u Puli, Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, te Odjelu psihijatrije Opće bolnice Pula.

Uplate na račun Inner Wheela

U sklopu ove akcije, novac se može uplatiti i na žiro račun Inner Wheel Kluba Pula: Privredna banka Zagreb, IBAN HR3723400091118004782, s naznakom "Donacija Školi za odgoj i obrazovanje - Pula". (S. R. S.)


Podijeli: Facebook Twiter