Oprah opet najbogatija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oprah Winfrey ostala je na prvom mjestu Forbesove top-ljestvice najplaćenijih slavnih osoba na svijetu. Nadmašila je drugoplasiranog Michaela Baya za pet milijuna dolara, iako je njezina zarada smanjena za čak 125 milijuna dolara. Pad u prihodima posljedica je ukidanja The Oprah Winfrey Showa, koji je sniman 25 godina. Njezina TV mreža OWN još nije postigla veliki financijski uspjeh.

Međutim, Oprah je zadržala prvo mjesto s godišnjom zaradom od 165 milijuna dolara jer ima određena prava na emisije Dr. Phila, Rachael Ray i drugih.

Reditelj Michael Bay na drugom je mjestu sa zaradom od 160 milijuna dolara. Podsjetimo, njegov je film "Transformers: Dark of the Moon" zaradio više od milijardu dolara u SAD-u i Kanadi. Njegovi kolege, redatelji Steven Spielberg, Jerry Bruckheimer, Tyler Perry i George Lucas, također se nalaze među deset najplaćenijih slavnih osoba na svijetu.

U to je društvo ušao i glazbeni producent Dr. Dre koji se smjestio na peto mjesto sa zaradom od 110 milijuna dolara(M. O./NL)


Podijeli: Facebook Twiter