Opljackana pošta u Cervar Portu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva nepoznata maskirana muškarca opljackala su poštanski ured u Cervar Portu kraj Poreca danas oko 14 sati.

Pljackaši su, prema neslužbenim informacijama, ušli u poštu i uz prijetnju pištoljem od djelatnika zatražili novac. U pošti je potom došlo do rušenja stvari nakon cega je dvojac pobjegao. Njima se nedaleko pošte prikljucio i treci muškarac te su zajedno pobjegli prema šumi.

Prodavac voca nedaleko od poštanskog ureda nam je kazao je cuo neki tupi udarac i u prvi mah pomislio da je jedna od ulicnih reklama pala buduci je puhao vjetar. Nedugo zatim je do njega došao jedan stranac i rekao mu da nazove policiju jer je netko opljackao poštu. Po dojavi policija je odmah poslala nekoliko vozila i dala se u potragu za pljackašima.

- Kada su mi rekli za pljacku odmah sam nazvao policiju, a netko mi je iz pošte rekao da su pljackaši napravili nered u pošti, odnosno razbacali su stvari unutra. Nisam uspio vidjeti da li su bili naoružani i koliko ih je bilo, kazao nam je prodavac.

Poštanski ured se nalazi izmedu dviju zgrada s mnogo prozora ali cini se da nitko nije ništa vidio. Vjerojatno ce video nadzor u pošti dati policiji više informacija o pljackašima. (Napisao i snimio M. SARDELIN)

 


Podijeli: Facebook Twiter