Opijali dijete - završili pod istragom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je utvrdila identitet triju osoba s jednog snimka koji ih prikazuje kako djetetu u dobi od jedne i pol godine na pulskom korzu daju piti tekucinu iz pivske boce, izvjestila je Nataša Rogic Jukopila iz PU istarske.

Ravnatelj pulskog Centra za socijalni rad Marino Folo kazao je da je djete zbrinuto i da ce ostati na sigurnom s majkom dok policija ne utvrdi sve cinjenice.

Snimak djeteta okruženog trima muškim osobama od kojih mu jedna daje da pije iz pivske boce pojavila se u ponedjeljak na jednom portalu pa je policija tragom toga identificirala muškarce koji su trenutno pod kriminalistickom istragom.

Neobican i šokantan prizor prolaznik je na Giardinima snimio u nedjelju navecer kada je središtem grada prolazilo mnoštvo ljudi, ali nitko na prizor nije reagirao, niti ga sprijecio.

Marino Folo kaže da je obitelj djecaka sa snimke poznata Centru za socijalni rad. Neslužbeno se doznaje da je jedan od trojice muškaraca djecakov 43-godišnji otac.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic Jukopila kazala je da ce po završetku kriminalistickog istraživanja izvijestiti javnost o utvrdenim cinjenicama i eventualnom daljnjem postupanju policije.


Podijeli: Facebook Twiter