Opel corsa Glasa Istre Argeu Piuttiju iz Bala

Sretnog dobitnika izvukla je osmogodišnja Marijana Krišto učenica 2. razreda Osnovne škole Vrsar
Sretnog dobitnika izvukla je osmogodišnja Marijana Krišto učenica 2. razreda Osnovne škole Vrsar

Glavni zgoditak Jesenske nagradne igre Glasa Istre, 101. po redu, Opel corsu, osvojio je Argeo Piutti iz Bala, San Nicolo' 28. Automobil je superpremija Glasa Istre i Autowilla Pula, a sretni Baljanin osvojio je i besplatnu policu autoodgovornosti Jadranskog osiguranja.

Njega je na izvlačenju, održanom u sklopu fešte Martinje u Vrsaru, iz hrpe od desetak tisuća omotnica izvukla osmogodišnja Marijana Krišto, učenica 2. razreda Osnovne škole Vrsar.

Drugu nagradu - bon u vrijednosti od 6.000 kuna za tromjesečnu špežu iskoristit će Dragan Stojanović iz Pule, Benčićeva ulica 66b. Treći zgoditak - izbor robe od 4.000 kuna u trgovini Meblo osvojila je Veronika Rakić iz Pomera, Pomer 126.

Četvrta nagrada je TV prijamnik Samsung koji je dobila Tania Brušić iz Pule, Matka Laginje 7. Damir Stanković iz Pule, Studenčeva 28, osvojio je petu nagradu – perilicu posuđa.

Domaćini izvlačenja ovaj su put bili Općina i Turistička zajednica Vrsar koji su na središnjem Trgu Degrassi, pod velikim šatorom, organizirali dvodnevnu proslavu koja je kulminirala programom krštenja mladoga vina, kako i priliči Martinju. Voditelj programa bio je Mauro Bernobić iz Vabrige.

Imena svih nagrađenih i reportažu iz Vrsara objavit ćemo u utorak u tiskanom izdanju Glasa Istre. (Tanja KOCIJANČIĆ; Snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter