Opeceni radnik Plive u životnoj opasnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od devetero radnika zagrebacke Plive ozlijedenih u požaru koji je izbio u toj tvrtki u petak oko 15 sati jedan se nalazi u životnoj opasnosti, dok je ostalih osam izvan životne opasnosti.

Voditelj jedinice intenzivnog lijecenja Traumatološke bolnice Vedran Torbica izjavio je za Hinu da su u toj bolnici zbrinuta dva ozlijedena radnika te da je jedan, kojemu su opekline zahvatile 90 posto tijela, u životnoj opasnosti. Drugi radnik je stabilno, a opekline su mu zahvatile 20 posto površine tijela, izjavio je lijecnik.

Lijecnica Hitne službe bolnice Sveti Duh Alica Posavi Antonovic izjavila je da je sedam radnika koji su zbrinuti u toj bolnici pod stalnim nadzorom i izvan su životne opasnosti. Nekolicina se žali na nadražajni kašalj, slabosti i vrtoglavice, kazala i dodala da ce na bolnickoj obradi ostati od šest do 12 sati i kada se vide zadnji nalazi odlucit ce se o njihovom eventualnom puštanju kucama.

U proizvodnom pogonu Plive oko 15 sati je izbio požar u odjelu za proizvodnju lijekova u kojem je ozlijedeno devet osoba. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter