Opasno pretjecanje: Ozlijeđen motociklist iz Pule

Nakon sudara Aprilia je odbačena na zemljanu površinu
Nakon sudara Aprilia je odbačena na zemljanu površinu

Motociklist iz Pule, 49-godišnjak koji je  oko 12.20 sati stradao u sudaru s kamionom na državnoj cesti što vodi od Pazina prema Baderni, prevezen je u pulsku Opću bolnicu te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Prema informacijama s mjesta nesreće, na križanju državne ceste s prometnicom koja vodi u sabiralište Agroproteinke, do sudara je došlo kada je Puljanin vozeći prema Baderni motocikl aprilia, pulskih oznaka, iza kamiona Agroproteinke, zagrebačkih oznaka, započeo s pretjecanjem kamiona. Riječ je o ravnom dijelu ceste na kojem nije dozvoljeno pretjecanje, osim na manjem dijelu, na kojem se s glavne ceste skreće ulijevo na cestu što vodi u sabiralište.

Naime, 38-godišnjak iz Pazina već je započeo skretati kamionom s državne ceste te se motocikl koji je započeo s pretjecanjem i obilazio ga s lijeve strane zabio u lijevu, bočnu stranu kamiona. Nakon udara se kamion na mjestu zaustavio, a aprilia je s vozačem odbačena nekoliko metara dalje, ulijevo, na zemljanu površinu gdje se prevrnula na lijevu bočnu stranu. Na mjestu udara motocikla na kamionu je ostao vidljiv trag crvene boje, ali ne od motocikla, jer je on bijele boje, već od motociklističke kacige.

Do našeg dolaska motociklist je već bio prevezen u pulsku Opću bolnicu, a policija je obavljala očevid nakon kojega je aprilia uklonjena vozilom vučne službe. Vozač kamiona, 38-godišnjak iz Pazina u nesreći nije ozlijeđen. (M. KOŠTA)

 

 

 - GO02929456.jpg

 

Neven LAZAREVIĆ

 

 - GO02929452.jpg

Nakon sudara Aprilia je odbačena na zemljanu površinu

Neven LAZAREVIĆ

 

 - GO02929451.jpg

Na mjestu udara u kamion ostao je trag crvene boje, vjerojatno od motociklističke kacige

Neven LAZAREVIĆ

 

 


Podijeli: Facebook Twiter