Opasna mršavljenja Natashe Henstridge

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tumacenje uloge genetski izmijenjenog hibrida žene i izvanzemaljca u trilogiji filma "Species" proslavilo je seksi glumicu Natashu Henstridge. No nekadašnja je manekenka do zavidne linije za taj film došla vrlo ekstremnim putem.
"Radila sam neke stvari koje vjerojatno nisu bile baš najpametnije", ispricala je Henstridge (34). Ona je naime uzimala tablete za mršavljenje i neke druge lijekove pomocu kojih je brzo gubila kilograme. "Cak sam bila kod kineskog travara koji mi je dao neke biljke i akupunkturu", prica glumica.
No, danas majka dvoje djece shvaca da su joj dijete i tablete uništile tijelo. "Odjednom, kad odlucite da cete prestati uzimati sve to, funkcije tijela vam se pocnu mijenjati jer ste ga znacajno oštetili", ispricala je Natasha, koja je nedavno pokazala svoju novu, mnogo obliju figuru. Kaže da je sretnija i zdravija nego ikada. "Moje se tijelo umnogome promijenilo nakon svih onih jo-jo efekata", kaže glumica i priznaje da se udebljala. Ovih dana ona promovira svoj novi TV film "Impact". Kondiciju održava biciklizmom i kardiovježbama.


Podijeli: Facebook Twiter