Woody Allen talentirani glazbenik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slavni redatelj i glumac Woody Allen talijanskoj je publici pokazao koliko je talentiran i kao glazbenik. Sa svojim je bendom gostovao u Rimu, donoseci na pozornicu dašak jazz kulture New Orleansa. Woody svira klarinet, a u bendu su još trombon, bendžo, bubanj i klavir.

Iako je najpoznatiji kao redatelj i glumac, Woody tijekom cijelog života nije zaboravio na glazbu, koja mu je ljubav još od malih nogu. Kao djecak je poceo svirati klarinet, a i dan-danas sa svojim bendom New Orleans Jazz Band nastupa svakog ponedjeljka navecer u hotelu Carley na Manhattanu.

Allenov se sastav specijalizirao za izvodenje dixielanda, živahne vrste jazza u kojoj i publika, plešuci i pjevajuci, postaje dio nastupa.

Inace, Allen planira snimanje nove komedije ciji naziv je još uvijek nepoznat. U filmu bi trebali glumiti Owen Wilson, Marion Cotillard i Rachel McAdams, a gostujucu ulogu planirao je ponuditi prvoj dami Francuske, Carli Bruni Sarkozy. No, redatelj još nije donio konacnu odluku o tome hoce li se Carla doista pojaviti u komediji.


Podijeli: Facebook Twiter