One Direction najavili svjetsku stadionsku turneju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni boy band One Direction najavio je svoju prvu svjetsku stadionsku turneju "Where We Are", u sklopu koje će u 2014. obići obje Amerike i Europu.

Turneja počinje 25. travnja 2014. u Bogoti u Kolumbiji te se nakon obilaska Perua, Paragvaja, Čilea, Argentine, Urugvaja i Brazila u svibnju iduće godine nastavlja u Europi, prvo u Irskoj, a potom i u Velikoj Britaniji.

Kako se navodi na mrežnim stranicama skupine, to nije sve - novi će datumi u drugim zemljama njihovom rasporedu biti pridodani kasnije.

Otkrili su i da će u povodu turneje izdati i novi album. "Napisali smo dosta novih pjesama, koje su zrelije kako i mi sazrijevamo", kazao je Liam Payne najavljujući turneju i album na londonskom Wembleyju.

Otkrili su i da su izuzetno uzbuđeni zbog nove stadionske turneje. "Doista je lud osjećaj najavljivati turneju na ovakvome mjestu; ideja da ćemo nastupiti u ovako golemom prostoru nevjerojatna je. Izuzetno smo uzbuđeni", kazao je Harry Styles.

Britansko-irski glazbeni sastav koji čine Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles i Louis Tomlinson upravo se nalazi na pragu američkog dijela svoje turneje "Take Me Home". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter