Omiljeni odjevni komad za prijelazno razdoblje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trendovi se ubrzano izmjenjuju iz sezone u sezonu, no jedan odjevni komad koji ostaje konstanta i vješto odolijeva smjenama na tronu definitivno je kožna jakna. Bila ona od prave ili eko kože, svi cemo se složiti kako su mjeseci u prijelaznom razdoblju izmedu godišnjih doba doista nezamislivi bez lagano podstavljene jaknice, koja nas grije i u formalnim i u opuštenim, svakodnevnim prigodama.

Ovaj chic dodatak proljetnim i jesenskim stajlinzima dominira vecinom high street brandova, koji u ponudi redom imaju skuplje i jeftinije varijante, ovisno o tome za kakav tip kože se opredjeljujete. S obzirom na videno, vecinom ih karakterizira strukirani kroj s asimetricnim zatvaracem, no pronaci se mogu i jaknice na klasicno kopcanje.

Ukoliko zavirite u svoje omiljene trgovine, pronaci cete cak i boju koju želite, jer uz klasicnu crnu i boju karamele, high street brandovi nude i bijelu, bež, ružicastu, crvenu, plavu i mnoge druge varijante. Detalji su zastupljeni u zakovicama te zlatnim i srebrnim patentnim zatvaracima.


Podijeli: Facebook Twiter