Oliver u Lighthouseu: Romantika u prvom planu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U Lighthouse Music Clubu kraj Vodnjana sinoć je održan koncert splitskog pjevača Olivera Dragojevića, jedne od najdugovječnijih legendi hrvatske estrade. Na koncertu punom emocija i romantike uživali su brojni posjetitelj, ponajviše oni u parovima.

- Mi ne sviramo funky ni rock, nego ljubavne, romantične pjesme za grljenje i ljetne večeri poput ove, Oliver je odmah na početku koncerta napomenuo dobro raspoloženoj publici, koju je zagrijao pulski bend High Life.

Ljubavne stihove svima dobro znanih pjesama s Oliverom su uglas pjevali svi prisutni. U pratnji benda Dupini, predstavio je nekoliko pjesama s novog albuma "Tišina mora" te izveo bezvremenske hitove poput "Molitve za Magdalenu", "Lipa moja", "Nedostaješ mi ti", "Pismo moja", "Trag u beskraju" i brojne druge romantične skladbe za zaljubljene.

Najveće oduševljenje publike svakako su dobile pjesme "Oprosti mi pape", "Skalinada", "Da te mogu pismom zvati" i "Malinkonija", a brojni parovi su i zaplesali.

Da bi strani posjetitelji koncerta vidjeli da se i Hrvati znaju dobro zabaviti, uz brojne ovacije publike, posegnuo je za harmonikom i izveo "Nadalinu" i druge poznate zabavne pjesme raznih izvođača.

Na koncertu je svirao klavijature, gitaru i harmoniku te pokazao da je, bez obzira na godine, jedan od malobrojnih izvođača koji bez problema publiku može zabavljati i do nekoliko sati.  (Napisala i snimila A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter