Oliver u Istri promovirao novi album

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati dalmatinski pjevac Oliver Dragojevic i njegov izdavac Aquarius records za promociju njegovog novog studijskog albuma "Samo da je tu", koji ce se u prodaji naci od sredine srpnja, odabrali su Istru. Bio je to, kako su istakli na pocetku druženja s novinarima u oprtaljskoj gradskoj lodi, neutralni teren - da to ne budu ni Zagreb ni Split.

Pjevaca i njegove suradnike docekao je opcinski nacelnik Aleksander Krt koji mu je darovao monografiju svog mjesta, a kušale su se samo probrane istarske delicije - od pršuta, ombola i sira s tartufima do maslinovog ulja i pjenušca.

Promocija je bila zamišljena ležerno, u vrlo neformalnoj atmosferi - dvije, tri rijeci, fotografiranje, zdravica, fina klopa i slušanje njegovih novih pjesama. Inace, "Samo da je tu" donosi 12 autorskih pjesama, a jedina skladba koja se vec mogla cuti jest  "Vjerujem u andele" iz istoimenog filma redatelja Nikše Svilicica.



Nakon Oprtlja krenulo se za Momjan, gdje je u konobi Stari podrum premijerno predstavljen spot za skladbu "Jubavi mala", koji je režirao i novinarima predstavio Radislav Jovanov Gonzo. Videospot je sniman na nekoliko istarskih lokacija.

Ulicicama poreckog starog grada morski je vuk zaigrao na balun u društvu bliskih prijatelja i suradnika na ovom albumu Ante Gele i Alana Bjelinskog, oldtimerom je zaprašio makadamom podno vijadukta u dolini rijeke Mirne, a Limskim kanalom vozio je barku.

Nakon cjelodnevnog druženja s novinarima karavana se iz Momjana preselila u Umag, tj. u hotel Kempinski Adriatic u Savudriji, gdje su Dragojevic i Petar Grašo na konferenciji za novinare najavili svoj zajednicki koncert na teniskom stadionu u Stella Marisu. (Napisala i snimila Tanja KOCIJANCIC)

Koncert odgoden zbog kiše
Od organizatora doznajemo da je zbog kiše koncert odgoden za 2. srpnja u 21.30 sati. Karte vrijede za novi termin, a oni kojima on ne odgovara mogu ih vratiti uz povrat novca.


Podijeli: Facebook Twiter