Oliver u cetvrtak na Žlinji

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najpoznatiji pjevac na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni, "prekaljeni glazbeni vuk" kojeg poznaju sve generacije - Oliver Dragojevic - održat ce koncert u Svetvincentu u cetvrtak u 21 sat na otvorenom do kaštela, tocnije na Žlinji. Organizator koncerta je pazinska agencija V.I.B. ciji je direktor Veseljko Buic na konferenciji za novinare u Bušcini kod Umaga predstavio program.

Uz Olivera ce nastupiti nezaobilazni Dupini, koji ga vec godinama vjerno prate na nastupima, a kada oni završe, publiku ce nastavljati zabavljati popularni Koktelsi. Dragojevic je najavio repertoar prošaran pjesmama ljubavne i tematike vezane za more i morsku atmosferu, po kojima je odavno poznat.

Nakon petogodišnje pauze Oliver je prije godinu dana objavio album "Samo da je tu", a njegova promocija pocela je upravo u Istri, koja je  pjevacu, kako je sam istaknuo, jako draga i bliska. Na upit kako je prošao novi album, kazao je da baš nije zadovoljan prodajom, kao ni drugi njegovi kolege, jer je vecina, narocito mlada populacija, prešla na nove medije, a k tome pjesme se i skidaju s interneta.

Dragojevic je najavio da ce na koncertu u Svetvincentu pjevati nekoliko pjesama s tog albuma te je dodao da repertoar ipak ovisi o glazbenim željama publike. Iza njega je više od cetiri desetljeca karijere i nebrojeni hitovi, koje u jednoj veceri nije moguce sve otpjevati, naglasio je na presici.

Dan ranije, u srijedu, takoder u organizaciji agencije V.I.B., održat ce se klapski megaspektakl "Ne damo te, pismo naša" na kojem ce nastupiti Tomislav Bralic i klapa Intrade te klape Iskon, Cambi, Sveti Florijan i Vinko Coce.
T. KOCIJANCIC

 

 


Podijeli: Facebook Twiter