Oliver Orlić novi predsjednik PK Pula

Stefani Valković najjača je uzdanica PK Pula (Arhiva)
Stefani Valković najjača je uzdanica PK Pula (Arhiva)

Oliver Orlić novi je predsjednik Plivačkog kluba Pula. Odlučeno je to na redovnoj i izbornoj skupštini kluba.

Orlić je u predsjedničkoj fotelji zamijenio Valtera Valkovića, koji će u novom sazivu biti član Izvršnog odbora u kojem će mu društvu praviti Marina Gržinić Burić, Vesna Danko Klunić, Silvio Blašković, Viktor Brkić i Roberto Bolković. Nadzornim odborom "vladat" će žene jer su u njega imenovane Helena Suttil, Viviana Biasol Blašković i Danijela Orlić.

Uz izbor novog rukovodstva, na Skupštini se rezimirao rad kluba u 2012. godini koji je proglašen uspješnim, što je potkrijepljeno činjenicom da su plivači Pule nastupili na zimskom i ljetnom prvenstvu Hrvatske s kojih su se vratili bogatiji za 14 medalja. Plivačice su nastupile na Ekipnom A prvenstvu Hrvatske na kojem su osvojile osmo mjesto, a Stefani Valković je bila članica reprezentacije na Troboju nacija u Splitu.

Za ljetnu sezonu godine klupski su planovi da se na novom plivalištu Mornar obuči što više djece, organizira miting za najmlađe, tradicionalni plivački maraton koji će doživjeti svoje 34. izdanje, a usto da se sudjeluje na svim državnim, regionalnim i županijskim

natjecanjima te da se nastupi i na nekoliko mitinga. (I. C.)

 


Podijeli: Facebook Twiter