Oliver Kovach predstavio spot "U beskrajnoj noći"

Oliver Kovach su i kroz akustičnu svirku predstavili "U beskrajnoj noći" (snimila T. T.)
Oliver Kovach su i kroz akustičnu svirku predstavili "U beskrajnoj noći" (snimila T. T.)

Prvi spot, "U beskrajnoj noći" konačno je predstavio pulski bend Oliver Kovach u Multimedijalnom centru LUKA i to sinoć u sklopu Glazbenih susreta. Ovo "konačno" stavljamo zato što sinoćna prezentacija nije išla prema planu, te je spot zbog tehničkih problema prikazan tek sat i pol nakon zakazanog termina. Taj vremenski razmak je, osim iščekivanja, iskorišten za akustičnu svirku tijekom koje smo čuli "U beskrajnoj noći" te "Pedro" za koji su najavili idući spot koji ćemo vidjeti za mjesec dana.

Kroz razgovor koji je vodila Tasha s pjevačem i gitaristom Hrvojem Nenadićem Hrkijem doznali smo da bend ima friško spreman i album prvijenac "Dok slušaš, ližeš" u izdanju udruge Syntheses, a na kojem ima deset pjesama na temu ljubavi. Pjesme pišu svi zajedno, a svatko od članova proveo je dva, tri dana s producentom Denisom Budimom u njegovom studiju LA u Rovinju. Sve pjesme su autorske, kako napominje Hrki, koji već najavljuje i snimanje drugog albuma.

Spot "U beskrajnoj noći" snimljen je jedne noći u klubu Uljanik, na maskenbalu, pa se osim članova grupe pojavljuju i mnogi koji su se te večeri zatekli na fešti i bili raspoloženi da stanu pred kameru. Veselu atmosferu u klubu kamerom je zabilježio i u spot složio mladi Itamar Harabalja, inače bivši član grupe. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter