Oliver i klapa Cambi u Novigradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon vrhunskih sportskih priredbi i televizijskog showa Lijepom našom novigradska sportska dvorana sprema se ugostiti i svoj prvi koncert. Za utorak, 1. svibnja, glazbeni spektakl spremaju Oliver Dragojevic i klapa Cambi.

Organizatori su ovom prigodom željeli zadovoljiti ne samo ukuse brojnih domacih poklonika splitskog pjevaca, koji je kvalitetom i popularnošcu vec desetljecima na samom vrhu hrvatske zabavne glazbene scene, te jedne od najzapaženijih i najnagradivanijih klapa, vec i one gostiju, posebno Slovenaca, koji ce tih dana, za produženog praznicnog vikenda, boraviti u Istri.

Klapa Cambi ce na novigradskom koncertu nastupiti kao uvertira Oliveru s kojim je vec ranije suradivala, kao i s drugim poznatim imenima poput Nene Belana i Vanne, no publiku ce razveseliti i zajednickim izvedbama.

Ulaznice je u pretprodaji moguce kupiti po 120 kuna na Radio Pazinu - u zgradi poslovnog centra Yes, u umaškoj pekarnici Pletenica, Malom caffeu u Porecu, bujskoj Turistickoj zajednici, buzetskom hotelu Fontana, pulskom Rock caffeu i caffe baru Silver sport u sportskoj dvorani u Novigradu.

Ogranicen broj po posebnoj promotivnoj cijeni od 100 kuna dostupan je u slobodnoj prodaji na recepcijama novigradskih hotela Maestral i Laguna te autokampa Sirena. Omogucila ih je Laguna Novigrad, jedan od pokrovitelja ovog dogadaja, otkupivši odredeni broj ulaznica od kojih je dio ponudila u sklopu svojih prvomajskih paket-aranžmana.

Koncert organizira buzetska agencija DTR, pod pokroviteljstvom Grada Novigrada, Turisticke zajednice, Lagune Novigrad i Favorit piva, a uz sponzorstvo novigradskog hotela Nautica, caffe bara Silver sport, Opcine Motovun i tvrtke Luxottica. Medijski partneri su Glas Istre, HR - Radio Pula, ipress.hr, istarski.hr, RIMA i TV Istra. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter