Oliver i Hauser u ponedjeljak u INK-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Oliver Dragojevic i Stjepan Hauser, dva glazbenika koje ne treba posebno predstavljati, koncert ce održati u ponedjeljak u Istarskom narodnom kazalištu-Gradskom kazalištu Pula. Bit ce to jedini nastup na kojem ce promovirati zajednicki album "Noc nek' tiho svira" na kojem se nalaze poznate Oliverove pjesme u novoj verziji, samo klavir i violoncelo.

S tog su albuma koji je prije dva mjeseca objavio Aquarius Records skinuti singlovi "Brod u boci" i "Nocturno", a na albumu se još nalaze i "Vridilo je", "Galeb i ja", "Molitva za Magdalenu" i druge.

Da je koncert izazvao veliki interes, govori podatak da je u trenutku pisanja ovog teksta ostalo svega desetak neprodanih ulaznica.

Gostiju na koncertu nece biti, a znamo i da u Puli necemo cuti iskljucivo pjesme s albuma "Noc nek' tih svira", vec ce Dragojevic i Hauser izvesti još neke pjesme. Koje, to ce izgleda ostati iznenadenje za one koji dodu.

Dok je Dragojevic vec desetljecima na vrhu hrvatske estrade, mladi violoncelist Hauser se tek ove godine probio u popularnu glazbenu orbitu te je s kolegom violoncelistom Lukom Šulicem u duetu 2Cellos osvojio svijet. Iako izgleda da je njihov uspjeh došao preko noci, iza obojice su godine rada, vježbanja, ucenja...

Hauser se ovim koncertom vraca u svoj rodni grad. Dragojevic pak dolazi u mjesto u kojem je omiljen i uvijek lijepo docekan što pokazuju njegovi koncerti, pa i evo i ovaj koji je skoro rasprodan.
M. RADIC
- GO01320029.jpg
Omot albuma 'Noc nek' tiho svira'


Podijeli: Facebook Twiter