Olić strijelac u pobjedi Wolfsburga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić bio je strijelac za Wolfsburg koji je u 4. kolu njemačkog prvenstva na svom terenu svladao Herthu iz Berlina s 2:0 (2:0).

Olić je postigao prvi pogodak na utakmici u 42. minuti kada je najbrže reagirao na odbijanac nakon udarca Nalda. Konačnih 2:0 postavio je Diego iz 11-erca u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Olić je odigrao svih 90 minuta za "vukove", dok je Ivan Perišić bio na terenu do 74. minute. Ovom pobjedom Wolfsburg je stigao na osmo mjesto sa šest bodova.

Milan Badelj zbog ozljede je šepajući napustio teren već u 30. minuti susreta u kojemu je njegov Hamburger SV kao domaćin svladao Eintracht iz Braunschweiga s 4:0 (2:0). HSV je vrlo rano poveo s 2:0 golovima Van der Vaarta (7) i Zoue (17), a u samoj završnici dva puta se u strijelce još upisao Calhanoglu (80, 90+1). Prvom ovosezonskom pbojedom HSV je stigao na 12. mjesto s četiri boda.

Na vrhu je trenutačno Bayern iz Muenchena, koji je još u utorak na gostovanju kod Freiburga odigrao 1:1, sa sedam bodova, bod manje imaju Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Hannover 96 i Mainz s tim da Borussia i Bayer imaju utakmicu manje. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter