Olic otpao, Kalinic putuje u Poljsku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nažalost, Ivica Olic nece sudjelovati na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, a kao njegovu zamjenu izbornik Slaven Bilic pozvao je Nikolu Kalinica.

Današnji pregled u Njemackoj donosi vrlo teške i razocaravajuce vijesti po pitanju ozljede Ivice Olica. Dr. Zoran Bahtijarevic javio se iz Münchena s najgorim vijestima koje ponajboljeg hrvatskog napadaca ostavljaju bez nastupa na Europskom prvenstvu.

"Ozljeda koja se nije cinila znacajnom i suprotno subjektivnom dojmu igraca i lijecnika, ali i inicijalnom pregledu lijecnika, nažalost se pokazala kao ozljeda teže prirode," rekao je dr. Bahtijarevic te zakljucio: "Nalaz ultrazvuka i magnetne rezonance, a na iznenadenje svih prisutnih, pokazao je rupturu, odnosno djelomicno puknuce duge glave mišica bicepsa desne natkoljenice za ciji oporavak može trebati izmedu cetiri i šest tjedana."

Izbornik Slaven Bilic vec je kontaktirao Nikolu Kalinica, napadaca ukrajinskog Dnjipra, koji je odradio najveci dio priprema i koji ce se Vatrenima prikljuciti tijekom dana. Ivica Olic i dr. Zoran Bahtijarevic vracaju se u Zagreb letom iz Münchena danas poslije podne.


Podijeli: Facebook Twiter