Okupljanje Guns N' Rosesa za američku ljetnu turneju


Hard rock band Guns N' Roses objavio je da će ove godine održati ljetnu koncertnu turneju u 21 sjevernoameričkom gradu, uključujući Nashville, New York, San Francisco, Toronto i Seattle, prenosi u subotu dpa. Za sada u video objavi nema više detalja o datumima i mjestima gdje će taj legendarni band sve nastupati.

Video objava obožavateljima te rock skupine naslovljena je s riječi "Patience" (strpljenje)  - što je aluzija na njihov hit iz 1988., a možda i poručuje koliko su obožavatelji dugo čekali na ponovno okupljanje originalne postave. Prvi puta će se tako nakon dugo vremena ponovo na pozornici zajedno naći frontman grupe Axl Rose, lead gitarist Slash i basist Duff McKagan. Za sada se ne zna hoće li im se pridružiti i Izzy Stradlin koji svira ritam gitaru.

Guns N' Roses najpoznatiji su po hitovima Sweet Child O' Mine i Paradise City. Prije ljetne turneje, Guns N’ Roses će svirati na dva već rasprodana koncerta u travnju u Las Vegasu i glazbenom festivalu Coachella Music & Arts Festival u Kaliforniji. U travnju će također nastupati i u Mexico Cityju. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter