?okovic možda snimi pjesmu s Karlovicem

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Atmosfera na 20. teniskom turniru ATP Croatia Open u Umaga napokon se pocela zahuktavati. To, naravno, podrazumijeva sportski dio turnira, ali i sve ono ostalo što se dogada oko terena. Iako pravih zvijezda s tzv. A liste još uvijek nema u Umagu, buduci da se njihov dolazak ocekuje pred kraj natjecanja, u Stella Marisu ipak nije dosadno.

Najviše se proteklih dana govorilo o cetvrtom igracu svijeta - srpskom tenisacu Novaku ?okovicu. U Umagu je zaigrao u parovima s mladim bratom Markom, no ono što je najviše zanimalo novinare koji ne prate sportska dogadanja jest zagonetna djevojka s kojom je šetao Stella Marisom.

- Lijepo je ponovno biti ovdje. Na ovaj turnir dolazim vec pet godina, uvijek nas lijepo primaju i slobodno mogu reci da je ovdje moj drugi dom, prilika za okupljanje cijele moje obitelji na jednom mjestu. Mogu se opustiti, no i pripremati za turnire koji dolaze. Ako Bog da, ovdje cu dolaziti još puno godina, pa i nakon završetka profesionalne karijere, kazao je ?okovic.

Prica se i da mu je naš teniski igrac Ivo Karlovic, koji u slobodno vrijeme snima hip-hop album, ponudio glazbenu suradnju.

- Cuo sam da se o tome prica, mi smo se zapravo zezali na taj racun. Možda jednom nešto napravimo skupa, veli ?okovic.

Dok ?okovic razmišlja o glazbenoj suradnji, Ivan Ljubicic kada nije na terenu ili ne trenira, vozi se Umagom na biciklu u društvu supruge Aide.

No, osim o tenisacima, prica se ovdje i o zgodnim djevojkama, a ima ih gdje god vam pogled padne. Osim šarmantnih hostesa, tu su i službene najavljivacice turnira - Lana Banely i Nikolina Pišek. Upravo je ova potonja prekjucer mamila mnoge muške poglede u ultra kratkim vrucim hlacicama u kojima se prošetavala gradom.

Mecevi su u utorak, zbog jednodnevne pauze uslijed dana žalosti, završili tek poslije ponoci kad je na MyMTV pozornici nastupila Natali Dizdar. Izvela je pjesme sa svoja dva albuma - "Natali Dizdar" i "Pronadi put", kao i popularne evergrine. Zabava se do ranih jutarnjih sati nastavila na Studio 54 partyju u klubu Jimmy Woo u Stella Marisu.


Podijeli: Facebook Twiter