Ojacajte imunitet maticnom mlijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako danas postoje brojne namirnice koje se ubrajaju u super hranu, malo je onih koji imaju toliku korisnost za zdravlje kao maticna mlijec.

Zahvaljujuci jedinstvenoj kombinaciji minerala, vitamina, aminokiselina i enzima, maticna mlijec se ubraja u jednu od revitalizirajuce prirodne super hrane. Donosimo vam rezultate nekoliko istraživanja koji dokazuju zdravstvenu prednost maticne mlijeci.

Maticna mlijec se kroz povijest koristila kao super hrana koja obnavlja energiju i ima oporavljajuci ucinak na bolesne osobe. Ona ublažava simptome alergije, dakle može regulirati imunološki sustav pomažuci u smanjivanju nepotrebne autoimunološke reakcije cime štedi imunološke ratnike za pravu borbu s rakom. Dobra je vijesti da maticna mlijec nije toksicna.

Iako utjecaj maticne mlijeci nije toliko dramatican na sve pacijente s artritisom, nju koriste zagovornici prirodnih nacina lijecenja. Cilj je pomoci u smanjivanju simptoma artritisa.

Maticna mlijec je popularan dodatak prehrani koji koriste brojni sportaši. Oni svjedoce da im ovaj pcelinji produkt pomaže u boljem treniranju i bržem oporavku. Osim toga, maticna mlijec ojacava imunitet i pomaže kod prehlada i respiratornih infekcija.

Maticna mlijec ima više aminokiselina i vitamina od bilo kojeg proizvoda bogatog aminokiselinama poput govedine, jaja ili sira. Maticna mlijec je jedan od rijetkih biljnih izvora vitamina B12.

Ordinacija.hr


Podijeli: Facebook Twiter