Offspring u Tvornici 5. rujna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novu koncertnu sezonu zagrebacka Tvornica kulture otvorit ce nastupom kalifornijskih punkera The Offspring u subotu, 5. rujna. Offspring u Zagreb dolaze povodom aktualnog albuma "Rise and Fall, Rage and Grace". Ipak, njihova najbolja ostvarenja nastala su devedesetih godina, posebice album "Smash" iz 1994. koji je prodan u više od deset milijuna primjeraka i još uvijek drži titulu najprodavanijeg nezavisnog albuma ikad.



Grupa Offspring osnovana je 1984. godine u Garden Groveu, nedaleko od San Francisca u Kaliforniji. Tijekom 1993. i 1994. godine vrlo intenzivno nastupaju po SAD-u, paralelno radeci na novim pjesmama. Hitovima poput "Come Out And Play" ili "Gotta Get Away", Offspring se svjetskoj publici predstavio kao lider punk-metal/metal-rock scene. Svoj prepoznatljiv divlji zvuk grupa je zadržala i na albumu "Americana" iz 1998. godine, a 2003. objavljuje obradu pjesme "I Wanna Be Sedated" grupe Ramones.

Ulaznice za zagrebacki koncert 5. rujna mogu se kupiti u pretprodaji u Tvornici kulture, zagrebackom Profil Megastoreu te na svim prodajnim mjestima Eventima.


Podijeli: Facebook Twiter