Off road susret "Slap 2010"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U povodu Križeve Mjesni odbor Kršikla na Pazinštini i AMK No limits "Istra" iz Bravari organizirali su drugi susret vozaca terenskih automobila pod nazivom "Slap 2010.".

Susret na kojem je sudjelovalo 17 posada iz Hrvatske, Slovenije i Italije zapoceo je prošle subote vožnjom po putnoj knjizi stazom dugom 25 kilometara koja spaja gotovo sva Butuniška sela raspršena po okolnim brdima i brežuljcima.

U ovoj kategoriji najmanje kaznenih bodova i najbolja mjesta osvojile su posade Denis Mocibob i Kristijan Koraca, na drugo su se mjesto plasirali Luca Guzzon i Paolo Manfrendini, a treci su bili Andrej Licul i Tijana Milevoj.



Na brzinskom ispitu vozila do 2.000 ccm pobijedio je Patrik Terlevic, drugoplasirana je bila posada Jani Ukmar i Borut Ženko, a trece su mjesto osvojili Goran Matoševic i Marko Prhat.

Prvo mjesto na brzinskom ispitu vozila iznad 2.000 ccm osvojili su Denis Mocibob i Dorijano Voltic, za njima su bili Pietro Darin i Alen Beakovic, a treceplasirana je bila posada Gregor Buric i Michael Podnar.


Podijeli: Facebook Twiter