Odnijeli felge, postavili panjeve

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U noci s utorka na srijedu u turistickom naselju Brulo u Porecu nepoznati je pocinitelj s automobila marke mercedes C klase njemackih nacionalnih oznaka skinuo i odnio cetiri aluminijske felge s gumama. Materijalna šteta procijenjena je na 20 tisuca kuna.

Neslužbeno doznajemo da je vlasnik mercedesa, 54-godišnji državljanin Njemacke, gost hotela Rubin. Njega tijekom obilaska Brula nismo uspjeli pronaci. Na parkiralištu hotela zatekli smo pak njegov mercedes koji je bio prekriven ceradom, a umjesto kotaca bio je postavljen na panjeve. Najvjerojatnije su ga tako ostavili lopovi koji su ocito nonšalantno poskidali sva cetiri kotaca i zajedno s njima nestali.

Vlasnik mercedesa u Porec je doputovao prije cetiri dana, no unatoc neugodnoj situaciji, odnosno kradi koja ga je snašla, nece napustiti Istru. Naime, kako saznajemo, parkiralište na kojem se nalazio mercedes je osigurano, pa ce vlasniku ukradenih felgi biti nadoknadena šteta.

Turistickim naseljem Brulo patrolira nekoliko zaštitara. Rijec je o velikom podrucju u kojem se nalazi više hotela, apartmana, parking površina, plaža i ostalih popratnih objekata. Osoblje hotela Rubin nije moglo sakriti zaprepaštenje kradom koja se dogodila na njihovom parkiralištu. Rekli su nam kako se nadaju da se slicne situacije nece više ponoviti buduci da one hotelu i turizmu u Porecu stvaraju samo lošu reklamu.


Podijeli: Facebook Twiter