Odmor iz snova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zamislite odmor iz snova. U sedam dana vidite razlicite gradove u razlicitim državama, a bez da nekoliko puta pakirate kufere i mijenjate hotele. Imate pet obroka dnevno, a hrane ima toliko, da bi i iza vašeg najkrupnijeg prijatelja ostalo još toga u tanjurima. Svaku vecer možete prisustvovati kazališnim predstavama, performansima, a možete okušati srecu i probavajuci igre srece.

Pleše vam se? Nema problema, ima tu raznih vrsta glazbe i night clubova, odnosno disko klubova. Bez obzira volite li jazz, rock, talijanske canzone, nešto modernije ili pak nešto za starije, naci cete nešto po vlastitom ukusu.



Želite li putovati s vašim dragim? To vam može biti idealan medeni mjesec, ili pak prigoda za drugi medeni mjesec. Putujete li s obitelji? Svaki clan obitelji doci ce na svoje. Za djecu tu ima mnoštvo radionica, igraonica, kreativnih sadržaja, diska za djecu ovisno o dobi, a možete se i nekoliko sati dnevno "odmoriti" od njih, prepuštajuci ih djecjem vrticu odnosno vrsti poludnevnog boravka tijekom kojeg s njima rade animatori te ih uce strane jezike.

Putujete sami? Isto tako izvrsno, osjecat cete se vrlo dobro, i necete uopce primijetiti da ste sami. Kad god poželite, možete biti medu ljudima, a kada vam to dojadi, možete se povuci.



Gdje se sve to dogada? Na cruiserima koji mogu ugostiti više tisuca ljudi i koji plove Mediteranom, ali i drugim svjetskim morima. Takva putovanja moguca su tijekom cijele godine, moguce je placanje u obrocima, van sezone daleko je jeftinije, a ništa manje udobno, a nudi se i citav niz pogodnosti za placanje. A u konacnici dode i jeftinije od putovanja istoga trajanja po europskim metropolama. A u to je sve ukljuceno.

Dakako postoje razne mogucnosti putovanja cruiserom: od onih sedmodnevnih po srednjem, istocnom i zapadnom Mediteranu, pa sve do onih prekooceanskih koji traju nekoliko tjedana ili onih po sjevernim morima… Ovisno o duljini putovanja variraju i cijene.



Kabine na brodovima su ciste i udobne. Svakodnevno se nude obilan dorucak, rucak od sedam slijedova ili pak neograniceni self-service, a ukoliko je netko "dubljeg želuca", možde i na oba rucka, zatim poslijepodnevna zakuska, vecera po principu rucka i polnocna zakuska.

Više od toga, nitko ne bi mogao niti poželjeti. A tek kakva je unutrašnjost broda, cini se kao život u nekoj luksuznoj vili. Luksuzne dvorane, kavane, prostorije, biblioteka, kazalište s 1.000 mjesta…



Kontinuirano se održavaju razni sadržaji, primjerice kvizovi, tecajevi stranih jezika, kulinarska nadmetanja, gimnastika, fitness, aerobik, škola plesa - za sve uzraste.

Tu su i bazeni, saune, masaže svih vrsta, jacuzzi, stolni tenis, mini-golf, turniri streljaštva, superbingo, tombole…

Ako to nije odmor iz snova….


Podijeli: Facebook Twiter