Odluka o polufinalistu u Splitu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U uzvratnoj utakmici cetvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske, malonogometaši "Potpicna '98 ABS" u uzbudljivijoj su završnici pobijedili "Brodosplit" s 5:3 izborivši time "majstoricu" koja se igra u Splitu u subotu u 20 sati.

Još se jednom pokazalo da su to dvije vrlo izjednacene momcadi koje su ponovno do samog kraja bile u "egalu", ali je ovoga puta završnica pripala domacim nogometašima. Iz prvog dijela valja izdvojiti pogodak Patrika Drndica za 1:0 u 7. minuti udarcem s deset metara te samo dvije minute kasnije odlican solo prodor Rožica za poravnanje.

Drugi dio zapoceo je gredom Hoxhe, a isti igrac u 23. minuti doveo je Potpicance u vodstvo prekrasnim lob udarcem s deset metara u situaciji kad je bio "oci u oci" s Jukicem. Bajruševic nakon sjajne asistencije Marinovica u 29. minuti sve vraca na pocetak, a novu prednost Potpicancima donosi Radusin pogotkom iz slobodnog udarca sedam minuta prije kraja.

I onda nova triler završnica. Najprije domaci imaju tri odlicne situacije za bijeg na dva gola razlike, da bi tri minute prije kraja Marinovic odlicno izbacio Hoxhu i s 12 metara pogodio gornji lijevi kut za 3:3. Dvije minute prije kraja na asistenciju P. Drndica Lalic volejom sa sedam metara ponovno lomi goste i prednost vraca na potpicansku stranu, da bi 30-ak sekundi prije kraja najbolji pojedinac susreta Fatos Hoxha povaljao po podu gotovo kompletnu postavu Splicana i pogodio za konacnih 5:3.

Druga utakmica cetvrtfinala doigravanja prvenstva Hrvatske. Dvorana SŠ Mate Blažine. Gledatelja: 200. Suci: Danijel Janoševic i Saša Tomic (oba Zagreb). Strijelci:P. Drndic, Rožic, Hoxha, Bajruševic, Radusin, Marinovic, Lalic. Žuti kartoni: Lalic, Kljunic (Potpican 98 ABS), Juras (Brodosplit).

POTPICAN '98 ABS: Zahtila, Lalic, Novoselac, K. Drndic, Pantina, P. Drndic, Simic, Begic, Kljunic, Radusin, Hoxha.

BRODOSPLIT: Jukic, Juras, Osibov, Rožic, Banic, Maretic, Marinovic, Bajruševic, Omrcen.


Podijeli: Facebook Twiter