Odlikaši vodnjanske osnovne škole putuju u Gardaland


Gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović prošlog je tjedna ugostio učenike koji su tijekom osmogodišnjeg školovanja postigli odličan uspjeh na kraju svake školske godine.

- Učenje je vaša najveća i najvažnija obveza u ovom razdoblju života. Vašim uspjesima veselite roditelje i rodbinu, no budući da se i vaš grad ponosi vama, nastojat ćemo vam dati podršku na način da vas potičemo i nadalje bodrimo kroz vaš razvoj i odrastanje, istaknuo je gradonačelnik.

Pohvale su bile upućene i marljivim nastavnicima koji prepoznajući talente djece usmjeravaju njihov daljnji razvoj.

- Motivacija je vrlo bitna u učenju, a tu vam pomažu vaši učitelji, nastavnici, profesori i cijeli školski kolektiv, no vjerujte da na kraju uvijek dolaze i rezultati, istaknuo je gradonačelnik te je zahvalio ravnatelju Osnovne škole Vodnjan Corradu Ghiraldu i nastavnicama koje su bile na druženju.

Grad Vodnjan je najuspješnijim učenicima poklonio organizirano putovanje kao zasluženu nagradu za uloženi rad i rezultate.

Tako će Ivor Borovečki, Ivona Bulešić, Nikolina Cetina, Samanta Tomičić, Lora Buršić, Raul Križanac, Bruno Blašković, Gianni Moscarda, Ermanno Moscarda i Ivan Zrnić Glavaš uživati u nagradi na skorom izletu u Gardaland. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter