Odlicno prvo izdanje BUF-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Više nego spektakularno premijerno izdanje BUF-a - Bum United Festivala, privuklo je u Buzet, mlade iz svih krajeva Istre i šire, a lineup sastavljen od pet vrhunskih mladih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, pokazao se pravim mamcem za publiku.

- Led su prvi probili ZeroKills iz Petrovca na Mlavi koji su energicnim riffovima te snažnim vokalnim dionicama u stilu ponajboljih nu-metal bendova podigli publiku na noge, a nakon njih uzavrelu atmosferu nastavila je održavati i Rekreacija iz Pazina, mladi bend koji njeguje punk-rock.

Pozornicom su potom zavladale Batice iz Buzeta, kojima je ovo bio prvi nastup nakon trogodišnjeg izbivanja s scene. Prepun klub svjedocio je tome kako je njihovo dugotrajno izbivanje izazvalo nostalgiju medu fanovima, prenio je dojmove Zoran Kaštela, predstavnik organizatora festivala, buzetskog Kluba mladih Bum.

Svojim nastupom na klupskoj pozornici, Posljednji bunker iz Buzeta, sve poznatiji bend na ovim podrucjima, još je jednom opravdao svoju popularnost.

Headlineri ovog festivala, srpski band Ups! dobili su cast da ovaj koncertni spektakl privedu kraju što su ucinili na najbolji moguci nacin- kombinacijom autorskih pjesama te obradama dobro znanih ex-yu bendova pri cijem su im se izvodenju pridružili i ostali izvodaci ovog festivala i doveli time atmosferu do usijanja.

Uspješnom premijerom, prosinacki festival svakako je opravdao sva ocekivanja organizatora koji dogodine najavljuju novo izdanje.


Podijeli: Facebook Twiter