Odlicne haljine za pocetak proljeca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Haljine su savršen komad odjece u ormaru svake žene, najcešci odabir kad nismo sigurne što odjenuti i mogu se kombinirati na zbilja mnogo nacina.

Za dan svoju slatku haljinicu možete iskombinirati sa gležnjacama ili popularnim gojzericama na petu, toplim kardiganom i jaknom, a navecer ta ista haljina u kombinaciji sa vrtoglavim cipelama i blazerom postaje svecana i cini vas elegantnom.

Što nude high street ducani u ožujku? Odlucili su vas uciniti ženstvenom i slatkom u isto vrijeme. Dominiraju retro krojevi haljina, one vecinom dolaze sa tankim smedim remenima u struku, a predlažu vam da ih nosite sa carapicama preko kojih cete staviti proljetne sandale.

Naravno da se ne svida svima ovaj neobican trend, ostalima savjetujemo da se drže svojih najdražih cipela na petu i neka nose svoje nove haljine na elegantan nacin.

Kad su u pitanju boje tu dominiraju i dalje puderaste i nježne nijanse, no narancasta i crvena ocigledno ce zavladati i ožujkom jer ove dvije boje prevladavaju uz vec spomenute nježne tonove.


Podijeli: Facebook Twiter