Odlicna prva vecer Parkfesta uz Elemental

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Savršena lokacija u Parku Novigradske biskupije, u centru grada uz more, dobro koncipirana lista izvodaca, zvuk i dva videozida te brojna publika koja se postupno okupila i opustila, recept su uspješne sinocnje prve veceri Parkfesta.

Sve je pocelo žestokom svirkom porecke grupe Renegades s repertoarom kultnih Rage Against The Machine. Uslijedio je odlican nastup pulske Dogme, koja je novigradskoj publici, osim dobro znanih hitova, predstavila i nekoliko pjesama s novog, cetvrtog studijskog albuma za koji je objava najavnog singla i prateceg videospota planirana pocetkom rujna.



Privuci veci broj ljudi ispred pozornice i pokrenuti ih uspjelo je tek poznatim zagrebackim hiphoperima Elemental, koji su poznatim stvarima i neposrednom komunikacijom pozivali na ples i dobru zabavu.

Vecer je zakljucila pulsko-zagrebacka grupa Radioaktiv, koja se može pohvaliti pobjedom na dva festivala mladih bendova  - 15. HGF-u u Zaboku i HR Demo Klubu 2011., a ovom je prigodom predstavila i svoj prvi CD.

Vrhunac sedmog izdanja ove rock & roll fešte organizatori pripremaju za veceras programom posvecenim 30. godišnjici RiRocka s Letom 3, Damirom Urbanom & 4, koji za kraj godine priprema novi album, labinskim Soul displayem i rijeckom grupom Father, okupljenom u cover bandu Padre.


Podijeli: Facebook Twiter