Odjeca u stilu dvadesetih

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Serija Boardwalk Empire osim zbog odlicne tematike i fantasticne glumacke te redateljske ekipe obiluje i divnim modnim kombinacijama iz razdoblja dvadesetih i tridesetih godina prošlog stoljeca.

Sve mi se u nekom trenutku želimo sjecati ženstveno, romanticno i kao dive iz retro godina tako da je odlican nacin da zapocnete 2012. odluka da cete investirati u fino donje rublje vintage prizvuka, popularne charleston haljinice za svecana dogadanja i ostale odjevne komade koji podsjecaju na davne dvadesete.Osim odjece u stilu dvadesetih, za proljece 2012. dizajneri su najavili i pregršt modnih dodataka u tom stilu - posebno torbice i nakit u boji starog zlata ukrašen bogatim kamencicima. Cipele ce takoder biti retro modela, a kada je u pitanju donje rublje - ni jedna godina dosad nije bila do te mjere inspirirana vintage modom kao ova pred nama.

Ako volite vintage i veliki ste obožavatelj Boardwalk Empire serije neka jedna od vaših novogodišnjih odluka bude da cete za ormar nabaviti nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka u stilu dvadesetih i tridesetih!


Podijeli: Facebook Twiter