Odjeća koju žene vole nositi, a muškarci gledati

Stehlik Fashion Show (N. LAZAREVIĆ)
Stehlik Fashion Show (N. LAZAREVIĆ)

Druga modna revija Stehlik Fashion Show održana u subotu u Svetim srcima izazvala je iznimno veliki interes publike koja je okupirala obje etaže ovog galerijsko-izložbenog centra koji je u jednom trenutku postao pretijesan za sve one koji su htjeli vidjeti novu, proljetnu kolekciju za žene, radnog naziva La Femme koju je dizajnirala Anja Stehlik.

Zavodljivo i nesputano

Kolekcija koja je predstavljena sastoji se od nosivih modela s naglaskom na kožnim detaljima, raskošnim čipkama, resicama, manžetama te zemljanim tonovima - od smaragdno zelene, zagasito ljubičaste do neizostavne crne. Cjelokupnom se kolekcijom želi predstaviti nova Stehlik žena koja će se osjećati zavodljivo, odvažno i nesputano.

Mlada pulska modna dizajnerica i njen tim pokazali su u subotu što su napravili, a osim iskusnih manekenki u Stehlikičinim haljinama uglavnom tamnijih boja, predstavile su se iskusne manekenke, kao i učenice pulske Gimnazije, neke od atletičarki koje se sa svojom ekipom spremaju na svjetsko prvenstvo srednjih škola koje će se održati u Kini. Njih je Stehlik podržala i na taj način da je prodavala majice sa svojim potpisom, a prihod ide upravo mladim atletičarkama da bi sakupile novac za put.

Osim publike koja je sinoć napunila Sveta srca, defilea manekenki i cjelokupni program koji su vodile poznata glumica Helena Minić Matanić i radijska voditeljica Jadranka Nišević, također odjevene u odjeću koju je izradila Stehlik, revija se pratila i u, koliko smo vidjeli također punom, Old City baru gdje je bio osiguran prijenos i koji je bio odabran i za after party.

Za prijenos je bio zadužen Castor koji je bio i autor videa koji su se prikazivali za vrijeme revije, a gdje se moglo vidjeti kako su tekle pripreme za sinoćnji događaj.

Ostvarenje sna

Helena Minić Matanić ispričala je da je Stehlik kao mala počela sanjati o tome da postane modna dizajnerica, a danas radi odjeću koju žene vole nositi, a muškarci gledati. Stehlik je osim ove nove kolekcije sinoć predstavila i odijela marke Stehlik Suits, a u tome su joj pomogle posebne gošće i to glazbenice iz Novog Sada okupljene u popularnom bendu nazvanom The Frajle.

Ove četiri iznimno raspoložene cure koje su svoju dobru vibru uspješno prenijele i na publiku, predstavile su se s kratkim setom pjesama među kojima se neizbježno našao i jedan čardaš, a bilo je mjesta i za ljubavne balade. No, osim što su zapjevale, ove četiri dame pokazale su se i kao manekenke u Stehlikičnim odijelima. (Mladen RADIĆ, snimio Neven LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter