Odgodeni radovi na pulskoj tržnici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Mada su radovi na prilazu gradskoj tržnici trebali zapoceti u cetvrtak, ni u petak se na terenu nije dogadalo ništa. Kako doznajemo od direktora Tržnice Renata Perca radovi ce zapoceti iduceg tjedna, vjerojatno u utorak.

"Nije došlo do nikakvih znacajnih promjena, no zbog želje da radovi traju što krace i cinjenice da se na okolnim cestama vec kopa, odlucili smo malo pricekati i napraviti neke sitne preinake kako bismo što manje ometali promet Smareglinom ulicom. Kako sada stvari stoje, i cinjenice da ce se vecina radova odvijati u krugu tržnice, nadamo se da promet uopce necemo zaustavljati. Nešto vecih problema imat ce jedino pješaci koji, radi radova na nogostupu, ovuda nece moci prici tržnici", rekao nam je Perc.

Podsjetimo, radovi na rekonstrukciji zapadnog ulaza na gradsku tržnicu, tocnije ulaza na parkiralište sa strane Smaregline ulice koštaju 200 tisuca kuna, a obuhvacaju uredenje cestovnog ulaza na parkiralište, izgradnju rampe za osobe s invaliditetom, ocrtavanje pješackog prijelaza te ugradnju pilomata, odnosno automatskih podiznih stupica kojima je cilj "uvesti red" medu dostavna vozila. Radovi bi trebali trajati 20-ak dana.


Podijeli: Facebook Twiter