Odgođena utakmica Istra 1961 - Dinamo


Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i kišom natopljenog travnjaka stadiona "Aldo Drosina" odgođena je utakmica 17. kola Prve HNL između Istre 1961 i Dinama.

Točno u 15 sati, kada je susret trebao početi, sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca izišao je na teren s kapetanima Istre 1961 Faustom Budicinom i Dinama Josipom Šimunićem i bacio loptu na centar te ispred oba gola. Budući da je lopta na svim mjestima ostajala u lokvama vode, sucu Pejinu nije preostalo ništa drugo nego konstatirati da ne postoje uvjeti za odigravanje utakmice.

Pored obilne kiše, koja danima već pada u Puli i Istri, lošem stanju travnjaka pridonijele su i utakmice protiv Švicarske i Latvije koje je naša U-21 reprezentacije odigrala u proteklih desetak dana na Drosini. Novi termin odigravanja utakmice bit će naknadno obznanjen.

Zbog natopljenoga terena i jake kiše odgođen je dvoboj 17. kola Prve HNL u Zagrebu između nogometaša Lokomotive i Rijeke, a ranije danas je zbog istih razloga odgođen i susret Istre 1961 i Dinama u Puli. 

Velike količine kiše koja cijeli dan pada u Zagrebu učinili su travnjak stadiona Maksimir nepodesnim za igru, pa je sudac Domagoj Ljubičić iz Osijeka, u dogovoru s kapetanima momčadi, odlučio da se dvoboj Lokomotive i Rijeke ne igra u subotu. (Hina, snimio D. MEMEDOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter