Odgodena odluka o utakmici na "Drosini"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Ostvareni su uvjeti da se odluka o mjestu odigravanja prijateljske utakmice izmedu Hrvatske i Ceške donese u cetvrtak u 13 sati. To ce omoguciti bolju pripremu za odabir mjesta gdje ce se odigrati susret koji je zakazan za 9. veljace." Ta se vijest u srijedu oko 17.40 sati pojavila na službenim stranicama HNS-a.

Vijest je iznenadila mnoge, prvenstveno one koji su u srijedu, premda neslužbeno, baratali s informacijom da je napokon donesena odluka prema kojoj je najveci istarski grad izabran za domacina prijateljske utakmice Hrvatska - Ceška.

Kako je službeno priopcenje bilo poprilicno šturo, nazvali smo Zorislava Srebrica, tajnika HNS-a, da nam ga malo pojasni. No, jedino što smo od njega saznali bilo je da ce se susret igrati 9. veljace s pocetkom u 17.45 sati, a da ce se u cetvrtak odluciti gdje. Na pitanje je li Pula bliže ili dalje od dobivanja domacinstva nego što je bila dan ranije, kad je delegacija HNS-a posjetila Gradski stadion "Aldo Drosina", Srebric je odgovorio da nije ni bliže ni dalje.

S druge pak strane, saznali smo da su predstavnici "Istre 1961" pozvani da u cetvrtak dodu u Zagreb. Što to treba tocno znaciti, saznat cemo negdje iza 13 sati. Naravno, ako ne dode do nove odgode jer možda "nece biti ostvareni uvjeti". Štogod to znacilo.


Podijeli: Facebook Twiter