Odgoden koncert Franka Krajcara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za subotu najavljen koncert Franka Krajcara i grupe Indivia koji se trebao održati u kaštelu Grimani u Svetvincentu odgoden je za petak 25. lipnja. Javlja to organizator, Rock Caffe, te dodaje da je razlog za to najavljena kiša za cijeli vikend.

Svejedno, dobitnici ulaznica u našoj nagradnoj igri ne moraju se brinuti. Pjevacice grupe Indivia, Irena Kuhar i Samanta Pužar Mauzer, izvukle su deset omotnica s kuponima koje su naši citatelji poslali na adresu naše redakcije te ce svatko od desetero sretnih dobitnika moci podici po jednu ulaznicu za koncert iduci petak, i to na ulazu u kaštel Grimani uz predocenje osobne iskaznice.

Ulaznice su osvojili Orelio Okret, Okreti 5, Kanfanar; Denis Žagric, Monte Bici 12, Pula; Katica Bradetic, Buonarrotijeva 18, Pula; Sanja Rojnic, Tršcanska 17, Pula; Sonja Bradetic, Buonarrotijeva 18, Pula; Damir Jovanovic, Maruliceva 17, Pula; Marija Milevoj, Mardeganijeva 40, Pula; Manda Barišic, Željeznicka 28c, Vodnjan; Denis Kalac, Rizzijeva 34, Pula i Tina Šumberac, Negrijeva 11, Pula.


Podijeli: Facebook Twiter