Odgoden koncert Bralica i klape Intrade

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert Tomislava Bralica i klape Intrade, koji se u utorak u 20 sati trebao održati u poreckoj dvorani Žatiki, odgada se zbog vremenskih neprilika, saznajemo od organizatora Duška Srijemca iz agencije World Music.

"Izuzetno teške vremenske nepogode koje su zadesile Istru i cijelu Hrvatsku nagnale su nas da koncert odgodimo za neki iduci termin. Velike kolicine napadanog snijega i niska temperatura, kao i teškoce u prometu u cijeloj Istri, zasigurno bi drasticno smanjili broj publike na koncertu, a samim time i njegovu kvalitetu i atmosferu u dvorani Žatika.

Zbog toga smo nakon dužeg promišljanja u suradnji sa svim medijskim pokroviteljima koncert u Porecu definitivno odgodili. O novim terminima svi ce posjetitelji biti obaviješteni na vrijeme, a ulaznice kupljene u pretprodaji mogu se zamijeniti za novac na tim istim prodajnim mjestima", stoji u priopcenju organizatora. Neslužbeno saznajemo da bi novi termin za koncert trebao biti na proljece.

Obavještavamo citatelje našeg lista koji su slali kupone za nagradnu igru u kojoj smo dijelili ulaznice za ovaj koncert da ce njihove omotnice sudjelovati u nagradnoj igri uoci nastupa Tomislava Bralica i klape Intrade u novom terminu.


Podijeli: Facebook Twiter