Odbojkaši Rovinja deklasirali Riječane

Razorni smečevi Gorana Išeka (Rovinj) (D. ŠTIFANIĆ)
Razorni smečevi Gorana Išeka (Rovinj) (D. ŠTIFANIĆ)

Susret prvih susjeda bolje su otvorili domaćini koji su poveli 3:1 i 8:4, kad je gostujući trener zatražio minutu odmora. Neumoljivi Ivanković na servisu te Demirović, Išek, Sošić i Ivanić na mreži u bloku dolaze u veliku prednost 21:8 i ubrzo lako osvajaju set.

Drugi set bolje su otvorili Riječani koji su poveli 5:3 i 9:5, dok su Rovinježi dosta lutali tražeći svoju pravu igru. Dobra i povezana igra Rovinja urodila je plodom za vodstvo od 19:15, a razorni smečevi Išeka i Demirovića bili su nezaustavljivi za goste.

Nakon 2:0 za goste u trećem setu, na scenu stupa Ivanković koji svojim servisima pridonosi preokretu i s pet uzastopnih poena dovodi Rovinj u vodstvo od 7:3. Poslije 16:9 za Rovinj raspala se igra Rijeke, a rovinjski odbojkaši rutinski su nakon 70 minuta igre došli do uvjerljive pobjede.

Utakmica 11. kola Prve A lige odbojkaša, skupine II; Rovinj - Rijeka 3:0 (25:12, 25:20, 25:12).. Dvorana Valbruna. Gledatelja 200. Suci: Milinović i Perić (oba Zagreb).

ROVINJ: Nikačević, Brajković, Mikša, Arapović, Demirović, Jovanović, Sošić, Išek, Gavrić (L), Peršić (L), Ivanić, Ivanković.

RIJEKA: L. Lasić, Krmpotić, Branković, Jurišić, Hrabrov, Bradarić, Cibić, Jozić, D. Lasić, Dorić, Šušanj, Jurčević (L). (I. RADETIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter