Odbio platiti cevape pa dobio batine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je odbio platiti cevape, 23-godišnjak iz Buja u srijedu je oko 4.20 sati dobio batina od 28-godišnjaka s podrucja Umaga, suvlasnika i djelatnika ugostiteljskog objekta na podrucju Brtonigle.

Policija je izvijestila da je u srijedu u Brtonigli došlo do narušavanja javnog reda i mira pri cemu je napadnuti 23-godišnjak lakše ozlijeden. Naime, nakon što je narucio i dobio cevape, 23-godišnjak je odbio platiti racun vicuci pred više gostiju da nisu bili dobri.



Nezadovoljnog 23-godišnjaka 28-godišnji je suvlasnik ugostiteljskog objekta više puta udario šakom u glavu, nakon cega je mladi muškarac uzeo staklenu bocu i pokušao udariti 55-godišnjaka, inace oca 28-godišnjaka, koji je takoder suvlasnik objekta.

U nakani da sprijeci napad na svog oca 28-godišnjak je 23-godišnjaka ponovno udario nekoliko puta šakom u glavu. Nezadovoljnog 23-godišnjaka, koji je bio pod utjecajem 1,06 promila alkohola, udarila je i 17-godišnjakinja iz Umaga otvorenim dlanom u glavu, i to dok je policija na mjestu dogadaja obavljala razgovore sa sudionicima sukoba.

Protiv 23-godišnjaka, 28-godišnjaka i 17-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.


Podijeli: Facebook Twiter