Odbijaju raditi u ukletom uredu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osoblje gradske službe u Wintern Day Centru u britanskom gradu Fishguardu u strahu je od paranormalnih aktivnosti koje se navodno odgadaju u zgradi pa odbija raditi u uredima nakon što se spusti noc.

Službenici kažu da pronalaze tipkovnice kompjutora okrenute naopako, printeri printaju sami od sebe, predmeti se pomicu sami od sebe, a pronalaze i namještaj na razlicitim mjestima ujutro kad dolaze u ured.

Svi oni vjeruju da se radi o duhovima dvije sluškinje koje su se objesile na tavanu zgrade nakon što su ostale u drugom stanju.

Tragedija se navodno dogodila u vrijeme kad su cvjetali zvoncici, a u uredima se sada stalno osjeti miris tih cvjetova. Radnici su cak primijetili spomenuti cvjetni miris u prostorijama u trenucima kad predmeti pocnu letjeti kroz ured.

"Sve nabrojano je istina, a situacija je jezovita. Osoblje ne želi tamo raditi nakon što padne mrak jer se plaše. Znate, te se stvari odgadaju vec godinama, ali u zadnje vrijeme je postalo još gore", rekao je jedan od službenika, a osoblje se dogovorilo da ce odsad raditi po danu.

Šefovi ureda obznanili su da ce službeno istražiti o cemu se tocno radi, a za ocekivati je da ce potražiti i pomoc strucnjaka za paranormalne pojave.


Podijeli: Facebook Twiter