Od srijede u prodaji ulaznice za koncert Toma Jonesa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sutra pocinje prodaja ulaznica za veliki koncert Toma Jonesa koji ce se 14. kolovoza održati u Puli u organizaciji Lire Intersound i Grada Pule. Najjeftinija je ulaznica za tribinu koja košta 250 kuna, za parter 300 kuna, a VIP parter 350. Tko bude poželio ici u ložu lijevo ili desno, morat ce platiti 490 kuna, dok ce se za VIP ložu morati izdvojiti 550 kuna.

Koncert je "sjedeceg" karaktera te je u prodaji samo 4.470 ulaznica, a od sutra ce se moci nabaviti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te na njihovim internetskim stranicama. Osim Eventima, prodajna mjesta su u Puli Lira Intersound, Activia Travel, CD shop Centar; CD shop Link u Rovinju; Eurotours u Porecu; Atlantis u Umagu; caffe bar Valentino u Labinu i turisticka agencija Globus u Medulinu.

Jones je prošle godine nastupio u Zagrebu te cu mu ovo biti drugi nastup u našoj zemlji koja ga je oduševila ljepotom i energijom publike. U Puli ce, osim starih hitova, predstaviti i najnoviji album "Praise & Blame" koji je docekan hvalospjevima kritike. Osnovna ideja za ovaj album koji je snimljen u studiju Petera Gabriela u Engleskoj, a producirao ga je Ethan Johns, bila je povratak korijenima.

Tom Jones uskoro ce napuniti 72 godine, ali i dalje je u izvrsnoj formi te odlazi na turneje i nastupa na koncertima. Kao Thomas Jones Woodward roden je 1940. u Južnom Walesu. S 15 godina odustao je od škole i prvi put se oženio vec dvije godine kasnije, a isto tako rano je poceo zaradivati svojim glasom i vrlo brzo je sklopio ugovor s Decca Records u Londonu. Ubrzo je postao popularan. Engleska kraljica ga je 2006. proglasila vitezom, a od mnogobrojnih nagrada koje je primio tu su, primjerice, Brit Award za izniman doprinos glazbi, Silver Clef za životno djelo, Hitmaker nagrada Americke kuce slavnih te prestižna Music Industry Trust Award. (M. Ra)


Podijeli: Facebook Twiter