Od ponedjeljka obilazno preko Kosinožići

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

U sklopu EU projekta Poreč - Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča, zbog izgradnje kanalizacijske mreže u naselju Varvari, u ponedjeljak su počeli radovi na dijelu lokalne prometnice Varvari – Veleniki ( kod škole Varvari).

Promet će se do 3. siječnja odvijati uz privremenu regulaciju sa semaforima. U potpunosti će navedena prometnica biti zatvorena za sav promet 4. siječnja, u ponedjeljak, a promet prema naselju Veleniki odvijat će se obilaznim putem preko naselja Kosinožići do 10. siječnja. Gradska uprava i poduzeće Odvodnja naglašavaju potrebu dodatnog opreza u prometovanju kroz naselje Varvari i prema naselju Veleniki, gdje je uspostavljena privremena regulacija prometa te se apelira na poštivanje prometne signalizacije.

- Molimo građane i buduće korisnike za razumijevanje zbog odvijanja radova za vrijeme novogodišnjih praznika te napominjemo da to činimo zbog unapređenja dinamike izvođenja radova. Također, na ovaj način radovi će se izvoditi u vrijeme kada školski autobus prema naselju Veleniki ne prometuje, čime ćemo našoj djeci omogućiti uobičajen prilaz njihovim domovima, kada škola bude počela, poručuju iz poduzeća Odvodnja. (E. V.)


Podijeli: Facebook Twiter