Od ponedjeljka glasanje za Ladonjine kandidate

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Od ponedjeljka, 26. rujna do 9. listopada gradani mogu birati kandidate za Ladonjinu kandidacijsku listu za Sabor, najavila je na konferenciji za novinare u Rijeci clanica Ladonje Tatjana Galic.

Kandidate ce biraci moci izabrati internetom ili telefonom, a u Puli, Rovinju, Opatiji i Rijeci bit ce otvorena i biracka mjesta. Na njima ce se moci glasati cetiri dana, i to 1., 2., 8. i 9. listopada. U Puli ce se moci glasati na tržnici u centru, te na onoj na Verudi, a jedno biracko mjesto bit ce i u Šijani kod robne kuce, dok ce Rovinježi moci glasati na birackom mjestu u središtu grada.

Svi koji žele sudjelovati u glasanju morat ce ostaviti svoje pune podatke - ime, prezime, adresu te e-mail adresu ili telefon. Na internetskoj stranici www.ladonja.org bit ce objavljena imena svih 20 kandidata koji sudjeluju na predizborima. Glasac ce moci odabrati najviše tri kandidata, ali dopušteno je dati i samo jedan ili dva glasa. U istom periodu biraci ce moci podršku svom kandidatu ili kandidatima dati i telefonom, i to na broj 0800/1113, slijedeci upute govornog automata. (P. S. M.)


Podijeli: Facebook Twiter